دو نی نی

دو نی نی

دو نی نی

دو نی نی

دونی نی

کلمات کلیدی

دانلود پاورپوینت آموزش مطالب مهم و پرکاربرد در حسابداری

پاورپوینت بررسی جریان آب زیر زمینی .

ارزیابی مفاهیم و محتوای فمینیستی در سینمای زنان فیلمساز ایرانی.

راهنمای فارسی اینورتر میکرومستر 440 + درایو Micro master 440 .

پاورپوینت شناخت و بررسی گره چینی چوبی در بناهای تاریخی گرگان .

دانلود 4 تا از بهترین جزوه های PDF آموزش برنامه نویسی پایتون .

پایداری سود در شرکت های پذیرفته شده در بازار

جواب تمرینات کتاب 2 American English File Workbook .

پیداکردن دامنه با دامین اتوریتی بالا بدون نرم افزار.

مجموعه ای از گیاهان .

پرسشنامه ابراز وجود (گمبریل و ریچی

1975)

پاورپوینت مدل سازی معادلات ساختاری - شامل 68 اسلاید

PPTX .

بازاریابی و فروش و مدیریت ارتباط با مشتری

پاورپوینت روان درمانی پویشی فشرده و کوتاه مدت (ISTDP).

بررسی تئوری خطر در مسئولیت.

تحقیق با موضوع زمینه های ظهور هوش مصنوعی و سیستمهای خبره

انزوا - عزلت و تنهایی در دیوان شهریار.

پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ.

تحقیق با موضوع انیمیشن سنتی .

فایل طراحی استخر بتنی در نرم افزار SAP2000

پاورپوینت آشنایی با انگیزش و فرآیند آن.

پاورپوینت GIS سیستم اطلاعاتی

پاورپوینت ماشین آلات راهسازی و ساختمانی - اسکریپر .

پاورپوینت تاسیسات و تجهیزات شهری و پارکینگ.

تحقیق ضرورت بازاریابی تک به تک در کسب رضایت مشتری .

پاورپوینت انواع لودر و کاربرد آن.

تحقیق در مورد سرای دوستی (مرکز کودکان خیابانی) .

پاورپوینت چشم انداز GIS در کشور کره جنوبی.

تحقیق درباره هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

تحقیق با موضوع هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان در قالب Word در 50 صفحه

دانلود تحقیق درباره هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

فایل ورد هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان 
تحقیق هیدراتهای کربن ساکاروز در تغذیه انسان
دسته بندی شیمی
فرمت فایل doc
حجم فایل 144 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 50

توضیحات :

تحقیق با موضوع هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان در قالب Word در 50 صفحه.

بخشی از متن :

هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

انسانهایی که با کارهای سنگین درگیر نیستند . روزانه به مواد غذایی اساسی و ضروری ذیل نیاز دارند : 10 گرم پروتئین ، 90 گرم چربی و 500 گرم هیدراتهای کربن ، بنابراین ، هیدراتهای کربن ، قسمت اعظم (بیش از 70% ) غذای انسان را تشکیل می دهند .

ارزش حرارتی یک گرم پروتئین 8/4 کیلو کالری ( احتراق ناقص در بدن تا تشکل اوره ) و ارزش حرارتی یک گرم چربی 3/9 کیلو کالری و بالاخره ارزش حرارتی یک گرم هیدرات کربن 4 کیلو کالری می باشد .

بدین توتیب ،‌ ارزش حرارتی هیدراتهای کربن از پروتئین تر و ضمناً از چربیها ، بسیار کمتر است .

با این وصف ، کالری ناشی از هیدراتهای کربن ، بیش از 60% کل کالری روزانه مورد نیاز است را تشکیل می دهد ( پروتئین : 480 کیلو کالری چربی : 837 کیلو کالری ، هیدراتهای کربن : 200 کیلو کالری ، کل : 3317 کیلوکالری ) .

بنابراین هیدراتهای کربن منبع اصلی انرژی بدن انسان است. نشاسته . کربوهیدرات اصلی جیره غذایی انسان ( در غلات ، سیب زمبنی و غیره ) و با بزاق دهان و آنزیمهای معده قبل از جذب ، هیدرولیز می شود . این پروی چندی طول می کشد . کربوهیدراتهای محلول ، شامل ساکاروز ، یعنی قند معمولی ، خیلی سریعتر از نشاسته هضم و جذب می شوند . چون قند در عین خوشمزه وش یرین است : انسانها با کمال اشتیاق قند را جایگزین قسمتی از مواد غذایی نشاسته ای می نمایند . قند ، به عنوان یک ماده غذایی ذخیره شدنی شدنی ( بصورت چربی ) و قابل پس گرفتن از ذخیره برای تولید انرژی در آمده است . ( هنگام راهپیمایی ، ورزش ، برای کارهای سنگین کارگر ، برای بیماران و اشخاصی که دوره نقاهت را می گذرانند ) . ساکاروز از سایر قندها به استثنای فروکتوز که خود کمی شیرین تر از سایر قندهاست شیرینتر است و چنانچه شیرینی ساکاروز 10 باشد و فروکتوز و گلوکوز نسبی که با درجه حرارت آزمایش بستگی دارندبه شرح زیر بیان می گردد :

درجه حرارت به سانتی گراد

- فروکوز

- گلوکوز

18

128

58

40

100

56

60

79

33

گرچه فروکوز قدری شیرین تر از ساکاروز می باشد ، لیکن تهیه آنچه پیچیده است و چون کریستالهای آن جاذب الرطوبه بوده ، رطوبت هوا را سریعاً جذب و ب سهولت به مایع تبدیل می گردد .انبار کردن آن نیز مشکل است . ساکاروز به علت ارزش به علت ارزش غذایی قابل توجه و خاصیت قابل توجه و خاصیت قابلیت جذب آسان و همچنین خواص فیزیکی لان مهمترین ماده غذایی اجتناب مرسوم شده است . معذلک ، بعلت ارزش غذایی قابل توجه و سرعت جذب آن ، تنها کربوهیدرات مواد غذایی نمی تواند باشد . نشاسته کندتر هضم می شود و گلوکز مورد نیاز خون را یکنواخت تر تأمین می نماید . از طرف دیگر ، چنانچه مقادیر خیلی زیاد ساکاروز مصرف شود .

خود بیش از حد گلوکز انباشته شده و تبدیل به چربی گردیده در بدن به صورت لایه چربی در می اید . بنابراین اگر چه به علت این است که بجای قسمتی از مواد نشاسته ای غذای روزانه ، قند مصرف شود ، ولی مصرف ساکاروز نباید از 25% کربوهیدرات تجاوز کند . یعنی نباید از 125 گرم در روز بیشتر مصرف گردد .

و...

دانلود تحقیق درباره هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی